Loading




 
Aspire Global – Tietosuoja- ja evästekäytäntö



Aspire Global International LTD, (“yhtiö”) on Maltalle rekisteröity verkko- ja mobiilisovelluspeleihin erikoistunut yhtiö. Tau Marketing Services Ltd (“The White Label Brand Owner”) on rekisteröity markkinointipalveluita tarjoavaksi yhtiöksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa rekisterinumerolla 09234379.
  • Kunnioitamme tietosuojaasi ja olemme sitoutuneet supjaamaan käyttäjiemme yksityisyyttä (”käyttäjä” tai ”sinä”).
  • Yhtiö tarjoaa verkko- ja mobiilipelipalveluita talon sisäisten brändien (”talon sisäinen brändi”), kolmansien osapuolten white label -brändien (”white label -brändi”) sekä mobiilipelialustojen kautta. White Label Brand Owner on erikoistunut verkkouhkapelipalveluiden markkinointiin sekä se omistaa Atlantic Spins (”brändi”).

    White Label Brand Owner muodostaa osan Quantum International Holdings -konsernista ("konserni"), johon kuuluu kohdassa ”Konserni” esitetyt yksiköt.

    Konserni koostuu seuraavista yksiköistä
    • Quantum International Holdings Limited, Richmond House, Walkern Road, Stevenage, Herts, SG1 3QP, Firmennummer 9435188
    • Tau Marketing Services Ltd., 108 Screenworks, 22 Highbury Grove, London, N5 2EF, Vereinigtes Königreich, Firmennummer 09234379
    • Digital Adventures Ltd, 08 Screenworks, 22 Highbury Grove, London, N5 2EF, Vereinigtes Königreich, Firmennummer 08564150
    • Clikdaq DOO Skopje, 23 Oktomvri 11A, Synergy Business Center, 1000 Skopje, Mazedonien, Firmennummer 7139420


    Konserni koostuu seuraavista yksiköistä konserni

    Yhtiö ja konserni (yhteisesti ”me”, ”meidän” tai ”meille”) ovat erittäin sitoutunut turvaamaan käyttäjiensä tietosuojan odotuksia (“Käyttäjä(t)”, “sinä” tai “sinun”). Olemme valmistelleet tämän tietosuoja- ja evästekäytännön (yhteisesti ”tietosuojakäytäntö”) määrittääksemme, miten keräämme, käytämme ja paljastamme tietojasi sivustojemme, sovelluksiemme sekä pelialustojemme kautta (yhteisesti ”Palvelut”), meidän ja henkilötietojasi koskevien oikeuksien pohjalta.

    Tietosuojakäytäntö on osa palveluehtojamme ja siihen sisällytetään kaikki viittaukset.

    Huomioitavaa: Mikäli pelaat tai luot tilin Yhdistyneessä kuningaskunnassa (UK) tai Tanskassa, kaikki yhtiötä koskevat viittaukset katsotaan myös viittauksiksi AG Communications LTD:n, joka kuuluu samaan konserniin kuin Aspire Global International LTD.

    Kehotamme sinua lukemaan Tietosuojakäytännön huolellisesti ja käyttämään sitä tekemään perusteltuja päätöksiä. Käyttäessäsi palveluitamme, hyväksyt tämän tietosuojakäytännön ehdot, sekä palveluiden käytön jatkaminen katsotaan tämän tietosuojakäytännön hyväksymiseksi.

    Konserni koostuu seuraavista yksiköistä tietosuojakäytännöstä.




    1. Millaisia tietoja me keräämme

        Keräämme käyttäjiltämme kahdenlaisia tietoja:

        Ensimmäinen tietotyyppi on käyttäjän tunnistamattomat tiedot, jotka voidaan saada selville tai kerätä käyttäjän palvelun käytön kautta ("muut kuin henkilötiedot ”). Emme ole tietoisia sellaisen käyttäjän henkilöllisyydestä, jolta muita kuin henkilötietoja on kerätty. Parannamme palveluidemme toiminnallisuutta keräämällä muita kuin henkilötietoja kootuista käyttötiedoista ja teknisistä tiedoista, mukaan lukien tiettyjen ohjelmistojen ja laitteistojen tietoja (esim. selaimen tyyppi, laitteen käyttöjärjestelmä, kieliasetukset, käyttöaika sekä sellaisen verkkosivuston verkkotunnus, jonka kautta olet siirtynyt palveluihin jne.).

        Toinen tietotyyppi on yksilöt tunnistavat tiedot, eli tiedot, jotka tunnistavat yksikön tai jotka voivat kohtuullisella vaivalla tunnistaa yksilön (“henkilötiedot”).

        Kerättävät henkilötiedot voivat koostua seuraavista:

        • Rekisteröitymistiedot: Avatessasi tilin ja rekisteröityessäsi käyttämään palveluita, sinua pyydetään toimittamaan meille itsestäsi tiettyjä tietoja, kuten etu- ja sukunimen, sähköpostiosoitteen, sukupuolen, syntymäajan, fyysisen osoitteen, henkilötunnuksen, puhelinnumeron, ammatin jne. Lisäksi voimme kerätä tiettyjä tietoja, kuten varojen lähdettä erilaisten uhkapelisäännösten, kuten Tunne asiakkaasi - sekä rahanpesua ehkäisevien (”AML”) säännösten vaatimusten mukaisesti.

        • Hallituksen myöntämä henkilötunnus:
        • Joissan tapauksissa sinua pyydetään toimittamaan kopio hallitukselle myöntämästä henkilöllisyystodistuksesta henkilöllisyyden todentamista varten. Huomioithan, että tämä tieto on pakollinen palveluidemme joidenkin ominaisuuksien käyttämiseksi.

        • Maksutiedot: Voidaksesi nauttia kaikista palveluidemme toiminnoista (esim. panosten asettamisesta, ostojen tekemisestä, turnauksiin osallistumisesta jne,), sinulta kerätään maksutietoja, kuten luottokortin numero ja pankkitilin tiedot.

        • Pelitiedot: Tallennamme palveluidemme tarjoamisen yhteydessä automaattisesti erilaisia tiliisi ja palveluidemme käyttöön liittyviä tietoja, mukaan lukien tapahtumia, talletuksia, pelisaldoa, panoksia, kotiutuksia, bonuksia ja voittoja koskevia tietoja. Keräämme myös tietoa mahdollisista uhkapeliongelmista tai riippuvuuksista pelikäyttäytymisesi perusteella varmistaaksemme vastuullisen peliympäristön.

        • Vapaaehtoiset tiedot: Keräämme myös tietoja, jotka toimitat meille vapaaehtoisesti. Kun esimerkiksi vastaat meidän lähettämiimme viesteihin, lähetät meille sähköpostia tai jaat lisätietoja itsestäsi palvelun käytön, kuten chat-ominaisuuden ja pelien kautta.

        • Laitteen tiedot Keräämme tiettyjä laitteeseesi, ohjelmistoosi tai laitteistoosi liittyviä tietoja, jotka voivat tunnistaa sinut, kuten: laitteen yksilölliset tunnisteet (esim. UDID, IMEI, MAC-osoite), selaimen sormenjälki, IP-osoite ja geo-sijaintitiedot.

        • Puhelut: Tallennamme tai seuraamme asiakastuen puheluita koulutus- ja/tai turvallisuustarkoituksissa.

        • Sosiaaliset verkostot

        • Sosiale nettverk Når du registrerer deg via din sosiale nettverkskonto (for eksempel Facebook-kontoen din), for å bruke Tjenestene, eller kobler spillerkontoen din med en slik konto, har vi tilgang til grunnleggende informasjon fra din sosiale nettverkskonto, for eksempel navn, fødselsdato, profil bilde og venneliste, samt informasjon du gjorde offentlig tilgjengelig på en slik konto.
        • Lisäksi, kun käytät palveluita, voit myös ”Kutsua ystävän” käyttämään palvelua sosiaalisen verkoston kautta. Jos henkilö hyväksyy kutsusi, voimme saada häneltä henkilötietoja, kuten nimen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron ja syntymäajan. Käytämme henkilötietoja tässä esitettyihin tarkoituksiin ja jaamme tällaisia tietoja kolmansille osapuolille ainoastaan tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

        • Palaute, arvostelut ja kokemukset Keräämme ja esittelemme myös palveluiden tyytyväisten käyttäjien henkilökohtaisia kokemuksia, arvosteluita ja palautetta. Voimme julkaista suostumuksellasi kokemuksesi nimesi kera.

        • Kolmansilta osapuolilta kerätyt tiedot: Keräämme henkilötietoja kolmannen osapuolen palveluntarjoajilta, kuten tietoja luottotiedoistasi luottovirastoilta sekä muita palvelun tarjoamiseen liittyviä taloudellisia tietoja sekä tietoja, jotka kerätään henkilöllisyytesi todentamiseksi ja petosten tai laittoman toiminnan ehkäisemiseksi.


        • Miten me keräämme tietojasi

          Voimme kerätä tietoja kolmella menetelmällä:

          A. Keräämme tietoja palveluidemme käytön kautta. Toisin sanoen käyttäessäsi palveluitamme, olemme siitä tietoisia ja voimme kerätä siihen liittyviä tietoja joko riippumattomasti tai kolmansien osapuolten palveluiden avulla jäljempänä esitetyn mukaisesti.

          B. Keräämme myös tietoja, jotka toimitat meille vapaaehtoisesti. Keräämme esimerkiksi henkilötietoja, jotka toimitat kun: (i) vastaat meidän lähettämiin viesteihin; (ii) avaat tilin ja käytät palveluita; sekä (iii) ollessasi kanssamme vuorovaikutuksessa chatin tai sähköpostin välityksellä.

          C. Keräämme henkilötietoja white label -kumppaneiden sekä luotettavien kolmannen osapuolen palveluiden kautta, mukaan lukien tietoja luottotiedoistasi luottovirastoilta sekä muita palvelun tarjoamiseen liittyviä taloudellisia tietoja sekä tietoja, jotka kerätään henkilöllisyytesi todentamiseksi ja petosten tai laittoman toiminnan ehkäisemiseksi.

          Evästeet

          Me ja luotettavat kumppanimme käytämme evästeitä ja muita teknologioita palveluidemme yhteydessä, mukaan lukien käydessäsi sivustollamme tai käyttäessäsi palveluitamme.

          Eväste on pieni tietopalanen, jonka tallennamme laitteellesi käyttäessäsi sivustoa. Evästeet ovat todella hyödyllisiä ja niitä voi käyttää useisiin eri tarkoituksiin. Näiden tarkoitusten ansiosta voit liikkua sivuilla tehokkaammin, sallia tiettyjen ominaisuuksien automaattisen aktivoinnin, muistaa asetuksesi sekä käyttää palveluitamme nopeammin ja helpommin. Evästeen myös varmistavat, että näkemäsi mainokset ovat sinulle ja mielenkiinnon kohteisiisi sopivia, sekä kokoavat tilastotietoja palveluidemme käytöstä.

          Sivustomme käyttää neljää evästetyyppiä: (i) istuntoevästeet, jotka tallennetaan vain väliaikaisesti selausistunnon ajaksi. Nämä evästeet mahdollistavat järjestelmän normaalin käytön sekä ne poistetaan laitteeltasi kun selain suljetaan; (ii) pysyvät evästeet, jotka ovat vain sivustomme luettavissa, tallennetaan tietokoneellesi kiinteäksi ajaksi, ja niitä ei poisteta kun selain suljetaan. Tällaisia evästeitä käytetään, kun haluamme tietää, kuka olet toistuvilla käynneillä, esimerkiksi tallentaaksemme asetuksesi seuraavaa kirjautumista varten; (iii) kolmannen osapuolen evästeet, jotka tallentaa jokin muu sivusto, joka esittää sisältöä vierailemallasi sivustolla, kuten kolmannen osapuolen analysointiyhtiöt, jotka seuraavat ja analysoivat verkkokäyttöä; sekä (iv) flash-evästeet, jotka tallennetaan pelaamisen ajaksi, ja jotka tarjoavat nopeamman ja paremman pelikokemuksen.

          Voit poistaa evästeitä seuraamalla laitteesi ohjeita; jos kuitenkin päätät estää evästeiden käyytön, jotkin palveluidemme ominaisuudet eivät välttämättä toimi kunnolla ja verkkokokemuksesi voi olla rajoitettu.

          Miten me käytämme keräämiämme tietoja

          Me käytämme ja jaamme henkilötietoja tässä tietosuojakäytännössä kuvatuin tavoin. Henkilötietoja jaetaan kolmansille osapuolille ainoastaan tässä tietosuojakäytännössä kuvattuihin tarkoituksiin, ja tällaisissa tilanteissa vaadimme kyseisiä kolmansia osapuolia käsittelemään tällaisia tietoja tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Edellä lueteltujen tarkoitusten lisäksi keräämiämme tietoja, mukaan lukien henkilötietojasi, käytetään seuraaviin tarkoituksiin:

          • Luodaksemme tilisi ja tarjotaksemme palveluitamme (esim. kotiuttaaksemme voittoja, käsitelläksemme maksuja jne.);
          • Tunnistaaksemme pääsysi palveluiden tiettyihin ominaisuuksiin;
          • Kommunikoidaksemme kanssasi ja pitääksemme sinut ajan tasalla viimeisimmistä päivityksistä; Markkinoidaksemme meidän, konsernin muiden yksiköiden tai liikekumppaneidemme sivustoja ja tuotteita (katso lisätietoja kohdasta ”markkinointi”); Esittääksemme sinulle mainoksia käyttäessäsi palveluitamme; Tehdäksemme tutkimusta tai laatiaksemme nimettömiä analyysejä parantaaksemme ja mukauttaaksemme palveluitamme tarpeidesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaisiksi; Tukeaksemme palveluita, etsiäksemme vikoja ja vastataksemme kyselyihisi; sekä Tutkiaksemme käytäntöjemme rikkomista ja väärinkäyttöä sekä noudattaaksemme haasteita tai vastaavia oikeudellisia prosesseja tai vastataksemme hallituksen pyyntöön lakien, määräysten tai muiden valtiollisten viranomaisten vaatimusten mukaisesti.


          Henkilötietojen käsittelyä koskevat ehdot

          Käsittelemme henkilötietojasi useisiin tarkoituksiin, joista kutakin sanelee vastaan tietosuojalait.

          • Sopimuksen ja laillisen velvoitteen noudattaminen


          Meidän on käsiteltävä henkilötietojasi, mikäli se on tarpeen sopimusvelvoitteiden suorittamiseksi (käyttäjäsopimuksen mukaisesti) tai erilaisten laillisten ja/tai säätelevien vevollisuuksien noudattamiseksi, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, uhkapelilisenssien sekä AML:n ja KYC:n lainsäädäntöjen ehtojen noudattamiseksi.

          • Suostumus


          Henkilötietojen käsitteleminen on pääasiassa tarpeen palveluiden tarjoamiseksi. Voimme joissain tilanteissa kuitenkin pyytää suostumustasi henkilötietojen käsittelemiseen. Näissä tilanteissa henkilötietojasi käsitellään tämän suostumuksen mukaisesti ja voit peruuttaa tämän suostumuksen kirjallisesti milloin tahansa.



        Henkilötietojen erikoiskategoriat

        Henkilötietojesi käsittelyyn voi myös liittyä henkilötietojen erikoiskategorioita, kuten rotu tai etninen alkuperä (GDPR-asetuksen artiklassa 9 määritetyllä tavalla). Käsittelemme tällaisia tietoja sekä jaamme niitä toimivaltaisille viranomaisille (kuten lisensiointielimile tai lainvalvontaviranomaisille), mikäli se on tarpeen seuraavissa tarkoituksissa (sovellettavan lain määrittämissä rajoissa): (i) laittomien toimien estäminen tai havaitseminen, (i) epärehellisyyden, väärinkäytön tai muun vakavasti epäasianmukaisen käyttäytymisen ehkäiseminen, edellyttäen, että suostumuksesi hankkiminen voi vahingoittaa näitä tarkoituksia. Lisäksi voimme käsitellä ja jakaa tällaisia tietoja, mikäli se on tarpeen sinun (tai muiden) taloudellisen hyvinvoinnin turvaamiseksi (kuten vastuulliseen pelaamiseen liittyviä ongelmia koskevien tietojen tunnistaminen ja säilyttäminen).

        Kenelle jaamme keräämiämme tietoja (”vastaanottaja”)

        Emme vuokraa, myy tai jaa henkilötietojasi kolmansien osapuolten kanssa, paitsi tässä Tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla.
        Henkilötiedot luovutetaan vastaanottajille ainoastaan siinä määrin kuin se vaaditaan tähän tarkoitukseen tässä tietosuojakäytännössä säädetyllä tavalla.

        Jaamme henkilötietoja seuraaville vastaanottajille:
      • White label -brändit, mukaan lukien palveluntarjoajat, jotka White Label -brändi voi valtuuttaa harjoittamaan White Label -brändejä (tarvittaessa);
      • Konsernin muut yhtiöt ja muut kumppanuusyhtiöt
      • Alihankkijat ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajat sekä niiden alihankkijat, joita ovat esimerkiksi (mutta eivät rajoitu) pilvipalveluyritykset, markkinointiyritykset, henkilöllisyyden todentamiseen ja petosten ehkäisyyn liittyvät palvelut sekä muut tietojen todentajat;
      • Uhkapeliriippuvuuselimet;
      • Luottotietoyhtiöt;
      • Maksupalveluntarjoajat, maksujen käsittelijät ja pankit;
      • Kolmannet osapuolet, jotka tarjoavat palveluita sovellettavan talon sisäisen brändin tai white label -brändien toiminnan tai kampanjan yhteydessä (tarvittaessa);
      • Kolmannet osapuolet, jotka järjestävät offline-tapahtumia tai -turnauksia konsernin yhtiöiden puolesta tai yhdessä niiden kanssa;
      • Hotellit ja lentoyhtiöt (kuten offline-tapahtumien ja -kampanjoiden yhteydessä);
      • Konsernin liiketoimintaprosessien tilintarkastajat, urakoitsijat tai neuvonantajat;
      • Kaikki kolmannet osapuolet, jotka tutkivat, havaitsevat tai estävät petollisen tai laittoman toiminnan (esim. valtion viranomaiset, poliisit, pankit ja muut tutkintaelimet);
      • Lupaviranomaiset ja hallitusten sääntelyelimet sovellettavien lakien ja määräysten mukaisesti; ja
      • Mahdolliset ostajat tai sijoittajat jossain konsernin muissa yhtiöissä tai white label -brändissä, tai konsernin muihin yhtiöihin liittyvä yrityskauppa (esim. liiketoiminnan merkittävän osan myynti, sulautuminen, uudelleenjärjestely, konkurssi, vakautus tai omaisuuserien myynti tai siirto) (tällaisessa tapauksessa hankkiva yhtiö tai luovutuksensaaja saa tässä tietosuojakäytännössä kuvatut oikeudet ja velvoitteet.


      Tässä tietosuojakäytännössä lueteltujen tarkoitusten lisäksi jaamme henkilötietoja näille vastaanottajille johonkin seuraavista tarkoituksista:

      • Tällaisten tietojen säilyttäminen puolestamme, esimerkiksi käyttämällä pilvipalveluiden tarjoajia;
      • Tällaisten tietojen käsittely liiketoimintamme apuna (esim. maksujen ja talletusten käsittely; käyttöoikeuden todentaminen; toimintamme tarkistaminen; vilpillisen tai laittoman toiminnan havaitseminen ja ehkäiseminen; jne.);
      • Tutkimusten, teknisten diagnoosien tai analyysien toteuttaminen;
      • Mainoksien sekä mainos- ja tiedotusmateriaalien kohdistaminen markkinointikäytäntöjemme mukaisesti (katso jäljempänä kohta ”Markkinointi); ja
      • Når vi tror på god tro at avsløring er nødvendig for å beskytte våre rettigheter eller rettslige krav, håndheve våre retningslinjer (inkludert Brukeravtalen og Personvernpolitikken våre), beskytte din sikkerhet eller sikkerheten til andre, samt å undersøke eller forhindre svindel, av sikkerhetsgrunner eller for å hjelpe oss med andre relaterte tekniske problemer.


      Aina kun uskomme vilpittömästi, että tietojen luovuttaminen on välttämätöntä oikeuksien tai oikeudellisten vaatimusten suojelemiseksi, käytäntöjemme (mukaan lukien käyttäjäsopimus ja tietosuojakäytäntö) noudattamiseksi, sinun tai muiden turvallisuuden suojaamiseksi sekä petosten tutkimiseksi tai estämiseksi, turvallisuussyistä tai apuna muissa siihen liittyvässä teknisissä ongelmissa.

      Voimme jakaa henkilötietoja seuraaville vastaanottajille: (i) tytäryhtiöt; (ii) white label -kumppanit; (iii) konsernin muut yhtiöt ja muut kumppanuusyhtiöt; (iv) alihankkijat ja muut kolmannen osapuolen palveluntarjoajat, mukaan lukien white label -brändin omistajan valtuuttama palveluntarjoaja harjoittamaan sivustojemme toimintaa; ( v) konsernin liiketoimintaprosessien tilintarkastajat tai neuvonantajat; sekä (vi) konserniyhtiöiden mahdolliset ostajat tai sijoittajar.

      Tietojen kerääminen kolmannen osapuolen toimesta



      Käytäntömme koskee vain meidän keräämien tietojen käyttämistä ja jakamista. Siltä osin kuin jaat tietojasi muille osapuolille palveluidemme (esim. napsauttaessasi linkkiä muille sivustoille tai kohteisiin) tai muiden Internet-sivustojen kautta, tietojen käyttämiseen ja jakamiseen voidaan soveltaa eri sääntöjä näiden osapuolten osalta.

      On tärkeää huomioida, että kyseisillä kolmansilla osapuolilla voi olla omat tietosuojakäytännöt, ja suosittelemme lukemaan ne huolellisesti. Linkin sisällyttäminen kolmannen osapuolen sivustolle tai palveluun ei ole suositus kyseisestä sivustosta tai palvelusta. Kolmannen osapuolen sivustot voivat sisältää laitonta tai kohtuutonta sisältöä, tai jotkut voivat pitää sisältöä sopimattomana tai loukkaavana. Suosittelemme lukemaan ja ymmärtämään kyseisten sivustojen palveluiden ja tuotteiden ehdot, takuun sekä tietosuojakäytännön ennen kolmannen osapuolen sivustojen ja palveluiden käyttämistä varmistaaksesi, että hyväksyt kyseiset ehdot. Hyväksyt, että emme ole vastuussa kolmansien osapuolten sivustojen tuotteista, palveluista tai kyseisten tuotteiden tai palveluiden kuvauksista, tai kyseisten sivustojen sisällöstä tai tietosuojakäytännöistä, ja että tämä tietosuojakäytäntö ei koske kyseisten kolmansien osapuolten tuotteita ja palveluita. Olet tietoisesti ja vapaaehtoisesti ottamassa riskin kolmansien osapuolten sivustojen, tuotteiden ja palveluiden käyttämisestä. Hyväksyt, että meillä ei ole minkäänlaista vastuuta tällaisten kolmansien osapuolten sivustoihin ja niiden käyttöön liittyen.

      Miten pitkään me säilytämem keräämiämme tietoja

      Arvostamme tietosuojaasi ja henkilötietojesi hallitsemista, ja siksi voit milloin tahansa pyytää meitä muuttamaan tai päivittämään niitä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen support@AtlanticSpins.com Voit myös pyytää meitä korjaamaan virheet tai poistamaan henkilötietosi (lukuun ottamatta tapahtumahistoriaasi ja muita sovellettavien lakien mukaan pakollisesti säilytettäviä tietoja) lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen support@AtlanticSpins.com Lisäksi jos käytät talon sisäisten brändien palveluita, voit muokata ja päivittää henkilötietojasi napsauttamalla Päivitä tili -painiketta osoitteessa Website

      Huomioithan, että ellet muuta ilmoita, säilytämme keräämiämme tietoja tarvittavan ajan tarjotaksemme palveluita ja noudattaaksemme lakisääteisiä velvoitteitamme, ratkaistaksemme kiistoja ja täytäntöönpannaksemme sopimuksiamme.

      Voimme oikaista, täydentää tai poistaa epätäydellisiä tai virheellisiä tietoja milloin tahansa ja omalla harkinnallamme.

      Oikeutesi

      • Voit milloin tahansa ottaa meihin yhteyttä ja pyytää:
      • Sinuun liittyvien henkilötietojen saamista tai poistamista;
      • Sinuun liittyvien henkilötietojen muuttamista tai päivittämistä (esimerkiksi jos uskot, että henkilötietosi ovat virheellisiä, voit pyytää niiden korjaamista tai poistamista). Huomioi, että voit myös pyytää meitä korjaamaan henkilötietojasi koskevat virheet (paitsi jos tiedot on säilytettävä alkuperäisessä muodossaan voimassa olevien lakien ja asetusten mukaisesti);
      • Henkilötietojesi käytön rajoittamista tai lopettamista
      • Meitä toimittamaan sinulle vapaaehtoisesti ilmoittamasi henkilötiedot koneellisesti luettavassa muodossa.


      Huomaa, että nämä oikeudet eivät ole ehdottomia, ja pyyntöihin sovelletaan sovellettavia oikeudellisia vaatimuksia, mukaan lukien uhkapelisäännöksiä sekä muita oikeudellisia ja eettisiä raportoinnin tai asiakirjojen säilyttämisen velvoitteita. Voimme myös oikaista, täydentää tai poistaa epätäydellisiä tai virheellisiä tietoja milloin tahansa ja omalla harkinnallamme sisäisten käytäntöjemme mukaisesti.

      Miten me suojaamme ja siirrämme tietojasi?

      Suhtaudumme erittäin huolella palveluiden ja tietojesi turvallisuuden toteuttamiseen ja ylläpitämiseen. Käytämme alan standardin mukaisia menetelmiä ja käytäntöjä varmistaaksemme käyttäjiemme tietojen turvallisuuden, ja estääksemme kyseisten tietojen luvattoman käytön. Vaikka teemme kohtuulliset toimet tietosuojan turvaamiseksi, emme voi olla vastuussa sellaisten henkilöiden toiminnasta, jotka käyttävät palveluja luvattomasti tai väärin, emmekä anna nimenomaista, epäsuoraa tai muuta takuuta tällaisen luvattoman käytön estämiseksi.

      Koska toimimme globaalisti, voimme joutua siirtämään henkilötietojasi Euroopan Unionin

      ulkopuolisiin maihin. Näiden maiden tietosuoja ja muut lait eivät välttämättä ole yhtä kattavia kuin

      Pyrimme parhaamme mukaan varmistamaan, että henkilötietojasi suojataan tietosuojakäytäntönämme sopimusehtojen mukaisesti (esimerkiksi käyttämällä täältä löytyviä Euroopan Unionin hyväksymiä tiedonsiirtoa koskevia sopimuslausekkeita) tai muilla keinoilla (kuten varmistamalla, että Euroopan Unionintäältä. löytyvät päätökset määrittävät riittävät suojatoimet tietosuojalle).

      Jos koet, että tietosuojaasi ei ole kohdeltu käytäntömme mukaisesti, tai jos joku on yrittänyt väärinkäyttää palveluitamme tai on toiminut sopimattomalla tavalla, ota meihin suoraan yhteyttä osoitteeseen support@AtlanticSpins.com Mainonta

      Käytämme kolmannen osapuolen mainostusteknologiaa esittääksemme mainoksia vieraillessasi sivustoillamme ja käyttäessäsi palveluitamme. Tämä teknologia hyödyntää palveluidemme käyttöön liittyviä muita kuin henkilötietoja esittääkseen sinulle mainoksia (esim. asettamalla verkkoselaimeesi kolmannen osapuolen evästeen). Voimme myös käyttää muita kolmansia osapuolia, jotka auttavat meitä arvioimaan mainostamisemme onnistumista.

      Voit irtisanoutua monista kolmansien osapuolten mainostusverkostoista, mukaan lukien Network Advertising Initiativen (“NAI") ja Digital Advertising Alliancen (“DAA ”) jäsenien harjoittamista verkostoista. Saat lisätietoja NAI:n ja DAA:n jäsenien käytännöstä sekä tietojen käyttämiseen liittyvistä valinnoistasi, mukaan lukien, miten voit irtisanoutua kolmansien osapuolten NAI:n ja DAA:n jäsenien harjoittamista mainostusverkostoista, vierailemalla kyseisillä sivustoilla Du kan velge bort mange tredjeparts annonsenettverk, inkludert de som drives av medlemmer av Network Advertising Initiative (“NAI") og Digital Advertising Alliance (“DAA ”). For mer informasjon om denne praksisen av NAI-medlemmer og DAA-medlemmer, og dine valg om å ha denne informasjonen brukt av disse selskapene, inkludert hvordan du kan melde deg fra tredjeparts annonsenettverk som drives av NAI- og DAA-medlemmer, kan du besøke deres respektive nettsteder: Networkadvertising og aboutads.info . hierja hier

      Markkinointi

      Me tai kolmansien osapuolten alihankkijat voivat käyttää henkilötietojasi, kuten nimeä, sähköpostiosoitetta, puhelinnumeroa jne. tarjotaksemme sinulle palveluitamme koskevia kampanjamateriaaleja, sekä tuotteita, palveluita, sivustoja ja sovelluksia, jotka liittyvät: (i) muihin konserniyhtiöihin; (ii) white label -brändeihin; tai (iii) liikekumppaneihin ja affiliate-kumppaneihin (yhteisesti ”markkinointikumppanit”), joiden uskomme kiinnostavan sinua.

      Voimme myös jakaa ja luovuttaa henkilötietoja markkinointikumppaneillemme tarjotaksemme sinulle erilaisia markkinointitarjouksia, joiden me tai markkinointikumppanimme uskovat olevan sinulle sopivia. Markkinointikumppanimme voivat käyttää näitä henkilötietoja erilaisiin markkinointitekniikoihin, kuten suoriin sähköposti-, tekstiviesti- ja puhelinmarkkinointitarkoituksiin

      Kunnioitamme kyseisiä markkinointimateriaaleja koskevia tietosuojaoikeuksiasi, mikä tarkoittaa, että voit kieltäytyä meidän tai markkinointikumppaniemme markkinointitarjouksien vastaanottamisesta. Lisäksi voit milloin tahansa peruuttaa ja lopettaa markkinointitarjousten vastaanottamisen ottamalla meihin yhteyttä ja lähettämällä tyhjän viestin, jossa on sana ”poista”, osoitteeseen support@AtlanticSpins.com



      Du bekrefter og godtar at ved å laste ned, installere eller få tilgang til våre Tjenester, kan vi dele dine Personlige Opplysninger med våre pålitelige partnere og Markedsføringsselskaper med det formål av direkte markedsføring.

      Yritysjärjestelyt

      Palveluita ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille käyttäjille. Jos olet alle 18-vuotias, et saa ladata tai käyttää palveluita tai toimittaa meille mitään henkilötietoja.

      Voimme jakaa tietoja, mukaan lukien henkilötietoja, yhtiön tai minkä tahansa konserniyhtiön yritysjärjestelyn yhteydessä (esim. liiketoiminnan merkittävän osan myyminen, sulautuminen, konsolidointi, omaisuuden myynti tai toiminnassa tapahtuva luovutus) tai white label -brändin yritysjärjestelyn yhteydessä (tarvittaessa). Edellä mainituissa tilanteissa ostava yhtiö tai luovutuksensaaja ottaa vastaan tässä tietosuojakäytännössä kuvatut oikeudet ja velvollisuudet. br />
      Alaikäiset

      Palveluita ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille käyttäjille. Jos olet alle 18-vuotias, et saa ladata tai käyttää palveluita tai toimittaa meille mitään henkilötietoja.

      Pidätämme oikeuden käyttää ja tarkistaa sinulta kerätyt henkilökohtaiset tiedot. Jos huomaamme, että alaikäinen käyttäjä on jakanut meille tietoja, voimme hylätä tällaiset tiedot. Mikäli sinulla on syytä uskoa, että alaikäinen on jakanut meille tietoja, ota meihin yhteyttä osoitteeseen support@AtlanticSpins.com

      Tietosuojakäytäntöön tehtävät päivitykset tai muutokset

      Voimme oman harkintamme mukaan tarkastella tätä tietosuojakäytäntöä aika ajoin, ja ajantasaisin versio on aina esillä sivustoillamme (”Muokattu viimeksi” -otsikon mukaisesti). Suosittelemme tarkistamaan tämän tietosuojakäytännön säännöllisesti mahdollisten muutosten varalta. Mikäli materiaalit muuttuvat, ilmoitamme asiasta palveluidemme tai sähköpostin välityksellä. .

      Jatkaessasi palveluiden käyttöä tällaisista muutoksista ilmoittamisen jälkeen, hyväksyt tietosuojakäytännön muutokset ja sitoudut noudattamaan kyseisiä ehtoja.

      Miten voit ottaa meihin yhteyttä

      Jos sinulla on kysyttävää palveluihin tai tietojen keräämiseen ja käyttämiseen liittyen, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen support@atlanticspins.com. support@AtlanticSpins.com

      Tietoa meistä Yhtiön tiedot:

      Detaljer om Selskapet er som følger:
      Aspire Global International LTD>- 135, High street, Sliema SLM 1549, Malta Aspire Global LTD- Suites 7b & 8b, 50 Town Range, Gibraltar
      AG Communications LTD- 135, High street, Sliema SLM 1549, Malta
      AG Software LTD- 135, High street, Sliema SLM 1549, Malta
      White Label Brand Ownerin tiedot:

      Tau Marketing Services ltd, 108 Screenworks, 22 Highbury Grove, London, N5 2EF

       
       
      Live-chat
      meidän kanssa